DevOps Service

Versnel uw softwareontwikkeling met onze DevOps-service! Profiteer van verbeterde samenwerking, automatisering en een gestroomlijnd proces. Kies voor succes met onze DevOps-service!

De gouden combi van development & operations

DevOps is een softwareontwikkelingsmethode die zich richt op het samenbrengen van de ontwikkeling (Dev) en de operationele (Ops) teams in een organisatie om softwareontwikkeling en -implementatie te stroomlijnen en te verbeteren. DevOps heeft als doel de tijd die nodig is om software van concept naar implementatie te verminderen, door middel van continue integratie en continue implementatie.

De gouden combi van development & operations

DevOps in de praktijk

Het DevOps-proces wordt gekenmerkt door een sterke samenwerking tussen de verschillende teams, en een sterke nadruk op het automatiseren van taken, zodat er minder ruimte is voor fouten en het proces sneller en efficiënter verloopt. Het DevOps proces bestaat onder andere uit de volgende aspecten:

Hieronder staan de belangrijkste stappen in het DevOps-proces:

  • Planning: Het DevOps-proces begint met planning. Hierbij worden de vereiste functionaliteiten, de testplannen en de release planning vastgelegd.

  • Ontwikkeling: Na het plannen begint het ontwikkelingsteam met het schrijven van code en het ontwikkelen van de software.

  • Integratie: Zodra de code klaar is, wordt deze geïntegreerd in het grotere systeem en wordt het geheel getest op compatibiliteit, stabiliteit en prestaties.

  • Testen: In deze fase worden de functionaliteiten van de software getest en worden eventuele problemen opgespoord en opgelost.

  • Implementatie: Wanneer de software is goedgekeurd, wordt deze uitgerold naar de productieomgeving.

  • Monitoring en feedback: Nadat de software is uitgerold, blijft het DevOps-team monitoren en feedback verzamelen om problemen snel op te sporen en te verhelpen.

Ontdek de voordelen van onze DevOps service

Startups

We ontwikkelen budget-smart software producten en applicaties voor startups die verder willen groeien.

Scale-ups

We zorgen voor een team van gespecialiseerde developers die jouw in-house team kunnen aanvullen waar nodig.

SMEs

We bouwen hoogwaardige bedrijfsapplicaties zoals portals, klantomgevingen en maatwerk SaaS applicaties.

Wil je jouw softwareontwikkeling naar een hoger niveau tillen met DevOps?