Fractional CTO voor Startups en Bedrijven

Wil je ervoor zorgen dat jouw bedrijf op dit moment al de juiste development keuzes maakt voor de toekomst, maar is een full-time CTO nog een brug te ver?
Bij TMM Technology vind je jouw tijdelijke CTO.

CTO as a service/Freelance CTO

Een Fractional CTO of afgekort fCTO is een ervaren IT-specialist die parttime met bedrijven werkt om hen te helpen bij het navigeren door alle aspecten van technische strategie, architectuur, implementatie en schaalvergroting van een technische product en team.

Voor het maken van de juiste keuzes op het gebied van development en IT-architectures is het belangrijk om iemand te hebben die naast de juiste technische kennis ook vooruit kan denken. Maar soms is het niet nodig om full-time een CTO in dienst te hebben. In dat geval kun je de samenwerking aangaan met een fractional CTO van TMM Technology. Wij staan je bij in het maken van de juiste keuzes en leren je op de lange termijn op eigen benen te staan.

CTO as a serviceFreelance CTO

Hoe gaan we te werk?

Onze fractional CTO sluit zich aan bij je team om je te helpen met het maken van de juiste beslissingen op het gebied van maatwerk software ontwikkeling. Hoeveel dat gaat zijn, hangt volledig af van de status en behoeften van jouw bedrijf. Omdat je als bedrijf constant in ontwikkeling bent, bekijken we bij elke sprint of je meer of minder support nodig hebt van onze CTO, zodat je nooit meer investeert dan nodig is. Dat is CTO as a Service (CaaS) bij TMM Technology.

Voordelen van een Fractional CTO

Startups

We ontwikkelen budget-smart software producten en applicaties voor startups die verder willen groeien.

Scale-ups

We zorgen voor een team van gespecialiseerde developers die jouw in-house team kunnen aanvullen waar nodig.

SMEs

We bouwen hoogwaardige bedrijfsapplicaties zoals portals, klantomgevingen en maatwerk SaaS applicaties.

Nood aan een fractional CTO voor jouw IT uitdagingen?