IT Due Diligence

Benieuwd naar de status van jouw IT-systemen? Met TMM’s IT Due Diligence, ook wel bekend als IT DD, duiken we in jouw bedrijf om je IT-systemen in kaart te brengen en potentiële gaten te dichten.

Due Diligence

De term “Due Diligence” wordt letterlijk vertaalt naar “gepaste zorgvuldigheid”. IT Due Diligence, ofwel IT DD, pakken we bij TMM Technology dan ook serieus aan. We doen een audit van je IT systemen en brengen de cruciale gaten en in kaart. Met advies op maat zorg je ervoor dat je IT-architectuur in top staat verkeert.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een IT-due diligence-onderzoek, ofwel IT DD, worden verschillende aspecten van de technologie-infrastructuur en -systemen van een bedrijf onderzocht, zoals:

  • Informatiebeveiliging: De beveiliging van de IT-systemen, netwerken, servers en databanken worden geëvalueerd.

  • Infrastructuur: De IT-infrastructuur, inclusief de hardware en software die het bedrijf gebruikt, wordt beoordeeld op betrouwbaarheid, stabiliteit, capaciteit en toekomstbestendigheid.

  • Applicaties en systemen: De applicaties en systemen die door het bedrijf worden gebruikt, worden geëvalueerd op functionaliteit, bruikbaarheid en prestaties.

  • ITpersoneel: Het IT-personeel wordt geëvalueerd op kennis en ervaring, capaciteit en vaardigheden.

  • Contracten en licenties: Alle contracten en licenties voor software, hardware, onderhoud, ondersteuning en andere IT-gerelateerde diensten worden beoordeeld om te zorgen dat ze up-to-date zijn en in lijn zijn met de behoeften van het bedrijf.

Voordelen van IT Due Diligence

Startups

We ontwikkelen budget-smart software producten en applicaties voor startups die verder willen groeien.

Scale-ups

We zorgen voor een team van gespecialiseerde developers die jouw in-house team kunnen aanvullen waar nodig.

SMEs

We bouwen hoogwaardige bedrijfsapplicaties zoals portals, klantomgevingen en maatwerk SaaS applicaties.

Benieuwd naar de status van jouw IT-systemen?