Platform Ontwikkeling voor Marketplaces en Portals

TMM Technology heeft jarenlange ervaring in platform ontwikkeling en het ontwikkelen van marketplaces en portals die ontworpen zijn om de klantervaring naar een hoger niveau te tillen.

Gepersonaliseerde functies & externe koppelingen

De marktplaatsen en klantomgevingen die we bij TMM Technology ontwikkelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen kijken we naar de vraag en het aanbod op de huidige markt, we zorgen er ook voor dat de systemen die we bouwen gemakkelijk samenwerken en gekoppeld kunnen worden met externe partijen.

Met onze ervaring in platform ontwikkeling Rotterdam streven we ernaar om de best mogelijke oplossing te bieden voor jouw bedrijf, met behulp van maatwerk software.

Hoe gaan we te werk bij platform ontwikkeling?

We ontwikkelen jouw marketplace of portal op basis van waar je target audience behoefte aan heeft. Om dat uit te zoeken, hebben we jou nodig als expert van je eigen bedrijf. Nadat we een helder beeld hebben geschetst van de customer journey van jouw klanten, maken we een inschatting van de tijd en het werk dat nodig is om jouw portal of marketplace te ontwikkelen.

Op basis daarvan maken we een inschatting van het budget, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bij TMM Technology zijn we gespecialiseerd in platform ontwikkeling en streven we ernaar om de best mogelijke oplossing te bieden voor jouw bedrijf.

Startups

We ontwikkelen budget-smart software producten en applicaties voor startups die verder willen groeien.

Scale-ups

We zorgen voor een team van gespecialiseerde developers die jouw in-house team kunnen aanvullen waar nodig.

SMEs

We bouwen hoogwaardige bedrijfsapplicaties zoals portals, klantomgevingen en maatwerk SaaS applicaties.

Klaar voor de ontwikkeling van jouw eigen online marketplace?