DriveMe

Het chauffeursplatform voor zakelijk Nederland

Ben je ondernemer en breng je veel tijd door in je auto waardoor je waardevolle tijd verliest? Bij DriveMe boek je eenvoudig een privéchauffeur die je naar je plaats van bestemming rijdt terwijl jij deze tijd kunt gebruiken om je te focussen op je werk. 

 
 
DriveMe
driveme mobile

Jeroen van DriveMe

“We hadden voor ons merk “DriveMe” een businesscase liggen maar we liepen vast op het ICT traject. Wij waren zelf niet in staat om een digitaal platform en apps te bouwen en onderhandelingen met een andere partij liepen stuk. We waren als het ware ‘terug bij af’ voordat we met TMM in contact kwamen.

TMM bracht rust en eenvoud in ons project. ‘Alleen bouwen wat noodzakelijk is, en daarna in veel kleine stapjes doorontwikkelen’. Dat gaf veel focus en dat zette alles in een stroomversnelling.”

“De samenwerking met TMM is een schot in de roos. Niet alleen hebben we op een bijzonder prettige wijze een geweldig platform gebouwd (DriveMe), ook hebben we de kennis en technologie doorgezet naar onze andere merken Rent A Bob en E-Drivers. Een heel nieuw backoffice systeem, apps, we bouwen het nu allemaal zelf en het is fijn om ‘de code’ in eigen beheer te hebben. Door de aanwezige kennis binnen TMM en alle developers kunnen wij ons weer bezighouden met ondernemen. En daar gaat het om.

 

Ten tijde van dit schrijven hebben we nog maar een paar releases te gaan tot aan absolute ‘ICT onafhankelijkheid’ en we zijn supertevreden. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van het feit dat we nog veel kunnen verbeteren. Alles kan altijd beter. Met TMM bouwen we veel features in korte tijd, releasen we bijna wekelijks updates en maken we de systemen telkens beter, mooier en gebruiksvriendelijker.

 

De samenwerking met TMM helpt ons niet alleen groeien m.b.v. ICT. Ook voor commercie en strategie is het hele team heerlijk om mee te werken en om van te leren.”

Technologieën

Symfony

Symfony open-source PHP framework

kubernetes

Kubernetes open source container-orkestratiesysteem

Wordpress

Custom WordPress & Optimalisatie

Word jij ons volgende succes project?