SpeedSearch

Eenvoudig zoeken & filteren met de SpeedSearch WooCommerce plugin

SpeedSearch is dé WooCommerce plugin voor het snel en gemakkelijk zoeken en filteren van producten. De plugin zoekt razendsnel door product teksten, categorieën en tags en is perfect geschikt voor webshops met een groot volume aan producten. Daarnaast kan de plugin volledig worden aangepast om de perfecte gebruikerservaring en brand alignment te creëren.

Het belang van een goede zoekfunctie

SpeedSearch voorziet WooCommerce gebruikers van een plugin die tot in de details kan worden aangepast en een eindeloze collectie aan handige features biedt. Onder deze features vind je onder andere een geoptimaliseerde autocomplete functie, waarmee je je sales met maar liefst 24% kan verhogen. 

Het bieden van een snelle, eenvoudige en gebruikersvriendelijke zoek-ervaring is essentieel voor e-commerce ondernemers. Wist je dat 43% van alle online shoppers direct gebruik maakt van de zoekbalk wanneer ze een webshop bezoeken? Daarnaast wordt 39% van alle online aankopen beïnvloed door een relevant zoekresultaat.

Autocomplete functie & ondersteuning voor short codes

De meeste bestaande filter plugins voor WooCommerce zijn erg traag of niet erg aanpasbaar. De oplossing was zowel een zoek- als filtersysteem, welke daarnaast volledig aanpasbaar is door ontwikkelaars, maar ook voor mensen zonder technische achtergrond. Op basis van feedback van de gebruikers wordt de plugin voortdurend verbeterd en verder ontwikkeld met handige features.

Features

  • Ondersteuning voor short codes voor elk onderdeel van de plug-in
  • Autocomplete zoekfunctie
  • i18n-ondersteuning voor vertalingen in elke taal
  • Ondersteuning voor het uitgebreid aanpassen van de gebruikerservaring en de plugin functies
  • Standaard Flatsome thema-integratie

Word jij ons volgende succes project?