Onze unieke aanpak

TMM Technologies ontwikkelt niet slechts digitale producten. We onderscheiden ons door toe te werken naar een langdurige samenwerking in plaats van een quick fix.

Hi, wij zijn TMM Technology!

We bouwen innovatieve software oplossingen en meer.

TMM Technology bestaat uit 3 ervaren tech ondernemers met een passie voor het bouwen van schaalbare digitale producten. Vanuit een CTO en developers rol helpen we bedrijven bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van technologie en het ontwikkelen van future-proof software oplossingen.

3

Gepassioneerde ondernemers

24

+

Ervaren developers

We bouwen innovatieve software oplossingen en meer

Hands-on & persoonlijk

In plaats van simpelweg een product te bouwen en op te leveren, bouwen we samen met onze klanten aan een software oplossing of SaaS product dat perfect aansluit bij de de behoeften van hun bedrijf.

Gedreven developers

Omdat we per project de meest geschikte developers selecteren, weet je zeker dat jouw project in goede handen is en altijd als prioriteit wordt behandeld.

Agile werkwijze

Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij TMM Technology op nummer één. Daarom zorgen we er met agile sprints voor dat jij als klant altijd de touwtjes in handen hebt.
Ervaring in verschillende disciplines

Een cross-functional team van experts voor elke uitdaging.

Bij TMM Technology zijn we niet slechts gespecialiseerd in het ontwikkelen van software oplossingen. We verzorgen ook andere essentiële aspecten voor het succes van jouw bedrijf, van UI/UX tot technische WordPress oplossingen en DevOps.

Startups

We ontwikkelen budget-smart software producten en applicaties voor startups die verder willen groeien.

Scale-ups

We zorgen voor een team van gespecialiseerde developers die jouw in-house team kunnen aanvullen waar nodig.

SMEs

We bouwen hoogwaardige bedrijfsapplicaties zoals portals, klantomgevingen en maatwerk SaaS applicaties.

Je eigen product owner

We vormen een team van experts dat exact aansluit bij de specificaties van jouw project. Daarnaast word jij, of iemand in je team, klaargestoomd als product owner van je eigen oplossing. Zo heb jij altijd de touwtjes in handen en zorgen onze experts voor de technische oplossingen.

Ben jij de perfecte match?

Hulp nodig bij de digitalisering van jouw bedrijf?